Volg ons op social media:

Samenwerking FysioSupport Mill

Zoals je wellicht al weet is FysioSupport Mill onze samenwerkingspartner die ons ondersteund op het sportmedisch gebied. Van het geven van voorlichting over het voorkomen van blessures en herstel tot het faciliteren van goede en snelle fysiotherapeutische zorg. In dit artikel een korte samenvatting over FysioSupport en de ondersteuning die FysioSupport onze club biedt.

Over FysioSupport

FysioSupport is een praktijk voor fysiotherapie, met een uitgebreid aanbod aan specialisaties, gericht op beweegklachten. Denk hierbij aan rug-, nek-, schouder- en knieklachten. Tevens zijn meerdere collega’s gespecialiseerd in sportblessures en het herstel hiervan. FysioSupport is daarnaast de samenwerkingspartner van Kliniek ViaSana en levert alle fysiotherapeutisch zorg.

Meer informatie over de praktijk en de medewerkers, is te vinden op www.fysiosupport.com of bel naar 0485-470166.

Sportspreekuur op afspraak

Heb je (pijn)klachten waarover je twijfelt of sporten verstandig is? Is doorgaan met trainen mogelijk? Voor deze vragen ben je als lid van VAMOS welkom bij het ‘sportspreekuur op afspraak’ bij FysioSupport in Mill. Op afspraak kijkt een sportfysiotherapeut kort naar je klachten en geeft een vrijblijvend advies. Het spreekuur is vanaf maandag 26 augustus elke week om 17.00 en is gratis. Telefonisch aanmelden is noodzakelijk.

Advies en kennisdeling

FysioSupport deelt graag haar kennis over sporten, sportklachten en het voorkomen van blessures. In samenwerking met de vereniging wordt komende seizoenen dan ook diverse informatiesessies of workshops georganiseerd voor spelers/trainers of begeleiders.

FysioSupport wenst je een prettig en blessurevrij seizoen!