de VAMOS kleding-webshop is online !!!
Volg ons op social media:

Sponsor worden?

Ten eerste willen wij als VAMOS al onze sponsoren en adverteerders van harte bedanken voor hun steun aan onze vereniging! 

 

Bij volleybalvereniging VAMOS kun je als ondernemer op verschillende manieren sponsoren en adverteren. Jullie logo of advertentie kan bijvoorbeeld op onze website, in onze nieuwsbrief, of op een beeldscherm in onze sportkantine getoond worden. Ook kun je adverteren via een groot reclamebord (150 x 75 cm) dat 24/7 zichtbaar is in onze sporthal De Looierij te Mill.

Naast adverteren kun je ook een (of meerdere) van onze teams sponsoren door jullie logo op hun wedstrijd tenues, sporttassen of bidons te laten drukken. Het is ook mogelijk een bedrag of loterijprijs aan ons bekende AH Nachttoernooi en/of het Volley Fun toernooi te sponsoren.

Wij hanteren als club vaste bedragen voor diverse sponsor en adverteer mogelijkheden. Desalniettemin gaan wij graag met ondernemers in gesprek over andere manieren om elkaar te kunnen steunen. Zo hebben we ook enkele individuele afspraken, voor ondernemers die bijvoorbeeld een dienst (fotografie, design, fysio) willen sponsoren aan VAMOS.

Het is mogelijk om een eenmalige sponsoring aan onze club te geven (vaak het geval bij shirtsponsors), maar meestal hanteren wij contracten met een lengte van één of drie jaar. In het begin van een nieuw seizoen (aug – sep) proberen wij persoonlijk bij ondernemers langs te komen om contracten te verlengen of nieuwe contracten af te sluiten. Facturatie gebeurt meestal in (april – mei) aan het einde van dat seizoen.

Ben je al sponsor van VAMOS? Nogmaals bedankt!
Heb je (nog) vragen of opmerkingen neem dan contact op met onze PR en sponsorcommissie via sponsor.vamos@gmail.com