Volg ons op social media:

Sponsor worden?

Ten eerste willen wij als VAMOS al onze sponsoren en adverteerders van harte bedanken voor hun steun aan onze vereniging! 

 

Bij volleybalvereniging VAMOS kun je als ondernemer op verschillende manieren sponsoren en adverteren. Jullie logo of advertentie kan bijvoorbeeld op onze website, of op een beeldscherm in onze sportkantine getoond worden. Ook kun je adverteren via een groot reclamebord dat 24/7 zichtbaar is in onze sporthal De Looierij te Mill (150 x 75 cm) of De Wis te Langenboom (122 x 50 cm).

Naast adverteren kun je ook een (of meerdere) van onze teams sponsoren door jullie logo op hun wedstrijd tenues, sporttassen of bidons te laten drukken. Het is ook mogelijk een bedrag of loterijprijs aan ons bekende Volley Fun toernooi te sponsoren. Bekijk hieronder al onze mogelijkheden en prijzen:

Wij hanteren als club vaste bedragen voor diverse sponsor en adverteer mogelijkheden. Desalniettemin gaan wij graag met ondernemers in gesprek over andere manieren om elkaar te kunnen steunen. Zo hebben we ook enkele individuele afspraken, voor ondernemers die bijvoorbeeld een dienst (fotografie, design, fysio) willen sponsoren aan VAMOS.

Het is mogelijk om een eenmalige sponsoring aan onze club te geven (vaak het geval bij shirtsponsors), maar meestal hanteren wij vaste contracten (met automatische incasso’s) die te allen tijde opgezegd kunnen worden per komend seizoen. Gedurende het seizoen proberen wij persoonlijk bij ondernemers langs te komen om nieuwe contracten af te sluiten en onze contacten te onderhouden. Facturatie gebeurt jaarlijks in november.

Ben je al sponsor van VAMOS? Nogmaals bedankt!
Heb je (nog) vragen of opmerkingen neem dan contact op met onze PR en sponsorcommissie via sponsor.vamos@gmail.com