Volg ons op social media:

Over VAMOS Volleybal

Na al een lange tijd intensief samenwerken, werd het tijd om onze krachten nog verder te bundelen met een fusie. Vollan’65 en Apollo Mill Met Overtuiging Samen! Kortweg VAMOS Volleybal, opgericht in 2022.

Bij VAMOS Volleybal kan iedereen op zijn/haar niveau volleyballen. We bieden plaats voor zowel recreatieve als prestatieve spelers, waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. We zijn van alle markten thuis: mini’s, jeugd, senioren, zitvolleybal, recreanten, recreanten-mix… we hebben van alles!

Samen – Actief – Toegankelijk – VeiligĀ 

Ons beleid is erop gericht om alle leden zo lang mogelijk met plezier te laten volleyballen. Als vereniging streven wij ernaar dat elk jeugdlid tot en met de senioren kan blijven volleyballen, of anders op een andere wijze actief blijft binnen onze vereniging.

VAMOS is een vereniging met een algemeen bestuur, een dagelijks bestuur en met diverse commissies en vrijwilligers. Er is een vrijwilligersbeleid, wat inhoudt dat elk lid zijn of haar steentje bijdraagt.

Zoals bij elke sportclub vormt de jeugd ook voor VAMOS een belangrijk speerpunt. De jeugd heeft immers de toekomst. De jeugdleden van VAMOS volleyballen niet alleen, maar mogen zich jaarlijks ook verheugen op tal van andere activiteiten binnen de club.

Elk team binnen VAMOS draagt gesponsorde shirts. Verder heeft VAMOS een aantal andere sponsormogelijkheden – zoals de borden in de sporthallen en vermeldingen op onze website.

Heb je zin om een keer mee te komen trainen? Dat kan! Je mag 3 keer gratis meedoen. Laat wel even weten dat je mee komt doen, door een mail te sturen naar het bestuur.vamos@gmail.com.