Volg ons op social media:

VAMOS & FysioSupport

28 Maart 2023

VAMOS start samenwerking met FysioSupport!

 

De komende jaren zullen de fysiotherapeuten van FysioSupport onze vereniging ondersteunen op het fysiotherapeutisch vlak. Onder andere door het aanbieden van een gratis sportspreekuur en het delen van kennis en ervaring van blessures én juist het voorkomen van blessures. Bijvoorbeeld in een bijeenkomst voor alle trainers.

 

FysioSupport

FysioSupport is een praktijk voor fysiotherapie in Mill, met een uitgebreid aanbod aan specialisaties, gericht op beweegklachten. Denk hierbij aan rug-, nek-, schouder- en knieklachten. Daarnaast zijn meerdere fysiotherapeuten gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van sportblessures. Samenwerken met sportverenigingen vinden ze belangrijk om sporters met plezier en met zo min mogelijk blessures te laten sporten!

 

Wanneer naar het sportspreekuur?

Bij twijfel over wat verstandig is bij klachten, doorgaan met sporten of juist niet? In een korte screening worden de klachten beoordeeld, kun je met vragen terecht en krijg je advies. Het is geen behandelmoment en wordt ook niet in rekening gebracht. Aanmelden is noodzakelijk en is mogelijk door te bellen naar: 0485-470166.

 

Wij kijken uit naar een prettige en intensieve samenwerking!