Volg ons op social media:

Apollo Mill en Vollan'65 wordt VAMOS

22 Juni 2022

Na jaren intensieve samenwerking met Vollan’65 uit Langenboom, gaan we met ingang van seizoen 2022-2023 verder als één vereniging: VAMOS wat staat voor Vollan en Apollo Met Overtuiging Samen!

De afgelopen maanden is er door beide besturen en de fusiecommissie, onder leiding van Thomas Peeters Weem van organisatie Negen, kei hard gewerkt om alles klaar te stomen voor de fusie. Op 15 juni jongstleden werd de nieuwe vereniging opgericht met Debbie van Druten als voorzitter. Sjaak Bisschops zal zitting nemen in het bestuur als penningmeester en Manel van Kessel sluit aan als secretaris.

De overige bestuursfuncties en vrijwilligerstaken worden langzaam maar zeker ingevuld door andere leden van de nieuwe vereniging. En dat is ook hard nodig, want er moet nog veel gebeuren. Zo is er  een kledingcommissie in het leven geroepen om de nieuwe wedstrijdshirts te ontwerpen samen met Festa. Maar moet ook de sponsorcommissie aan de bak om contact op te nemen met alle huidige sponsoren van Apollo en Vollan. Zal de toernooicommissie gaan kijken naar een nieuwe toernooikalender en moet er gewerkt worden aan nieuwe social media kanalen en website.

De technische commissie hield al rekening met een fusie en heeft de puzzel voor 2022-2023 inmiddels gelegd. VAMOS telt maarliefst 21 teams: zes recreanten teams, zeven senioren dames teams, twee zitvolleybal teams, 3 aspiranten teams (C & B-jeugd) en 3 jeugd teams (CMV). Nog tot half juli wordt er door deze teams buiten getraind en dan begint de zomerstop.

In september begint het nieuwe seizoen weer. Wij hebben er zin in, VAMOS!